Dunlop Squash Circuit 2018/19

Doe mee, voor eeuwige roem en mooie prijzen.

Ieder jaar wordt in Nederland van september tot eind juni van het volgende jaar het Dunlop Squash Circuit gespeeld. Het wordt gespeeld op de allermooiste squashlocaties van Nederland. Klik hier voor een snel overzicht. Alle Circuit info via de buttons hieronder.


Circuit informatie via buttons

Speel op de mooiste locaties van Nederland   

Hieronder alle info over het Dunlop Squash Circuit 2017/18.

Dunlop/TMG

Dunlop en TMG

Speciaal voor de jeugd is er de TMG Junior Series

"Wij verwelkomen Dunlop tot het TMG Team en zijn trots dat Dunlop, het grootste squashmerk TMG zal ondersteunen. Met Dunlop als sponsor zijn wij in staat om door te groeien en zal Dunlop extra's aanbieden die de toernooien nog leuker maken. Hierover willen wij nog niet teveel prijs geven" aldus Tom Lucas. Klik hier voor info.
"Dunlop is verheugd partner te zijn geworden van TMG Squash. Naast de sponsoring van de TMG Junior Series (wat een mooie aanvulling is op ons eigen Dunlop Squash Circuit) zal Dunlop zich ook aan alle overige activiteiten van TMG Squash verbinden. Marktleider Dunlop bevestigt hiermee op alle fronten de squashsport te ondersteunen en te promoten. We kijken uit naar de samenwerking en we gaan er wat moois van maken", aldus Elmar Gerth, marketing manager Dunlop Benelux.


100% Dunlop

100% NL


Friendship
Tears
Sweat
Squash

Circuit Sponsors Nederland